TROUWKAARTEN

EEN UNIEK ONTWERP DOOR CREATIVE STUDIO BONNIE DUIJS

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

TROUWKAARTEN, 90
SAVE THE DATE, 85
AANVULLING TROUWHUISSTIJL, 75

De dag waarop jullie de liefde vieren willen jullie natuurlijk op originele wijze aankondigen bij familie, vrienden, kennissen en collega’s. Dit kan met een eigentijds, hip, trouwkaart ontwerp via Creative Studio Bonnie Duijs. Het ontwerp kan volledig naar eigen wens en op smaak ontworpen worden. Creative Studio Bonnie Duijs levert maatwerk en totaaloplossingen. Naast het ontwerp denk ik dan ook graag mee over passende papier soorten en decoratie zoals lintjes, houten hartjes, labels, foliedruk en speciale afwerkingen.

Naast de hoofduitnodiging: de trouwkaart, gebeurd het steeds vaker dat er vooraf een ‘Save The Date’ word verstuurd. Daarnaast kan de trouwhuisstijl nog uitgebreid worden.

Denk aan: extra kaartjes voor verschillende daggasten bij de hoofduitnodiging (dag, receptie -en avondgasten) dit kan leuk samen worden gebonden met een touwtje, menukaarten, naamkaarten,  tafelschikkingposter, welkomstbord & bedankkaarten.

Ik denk graag mee over een complete huisstijl of een passend uniek ontwerp. In overleg kunnen de kaarten door mij in elkaar gezet worden, maar uiteraard is de keuze daar ook om zelf aan de slag te gaan met de trouwkaarten.


1. WENSEN DOORGEVEN + OFFERTE

Kijk bij de ‘Tarieven’ pagina voor de informatie die ik nodig heb voor een vrijblijvende offerte.

2. NA AKKOORD OFFERTE + START ONTWERPEN

Ik zorg dat ik binnen 1 à 2 weken een digitaal concept ontwerp aanlever.

3. EINDRESULTAAT & TEVREDENHEID

Na akkoord van het concept ontwerp gaan de kaarten naar de drukker. In overleg kan er vooraf een proefdruk gemaakt worden.

 • Namen: Hoe willen jullie dit? Allebei jullie namen voluit (inclusief doopnamen) of alleen de roepnaam. Volgens de etiquette hoort de naam van de bruid eerst genoemd te worden op de trouwkaart, gevolgd door de naam van de bruidegom. In de praktijk zie ik toch vaak gebeuren dat de naam van de bruidegom als eerst word gebruikt. Deze keuze is geheel aan jullie.
 • Trouwdatum.
 • Dagindeling: voor alle type gasten: dag, ceremonie, receptie, avond.
 • Ceremoniemeester(s), mail adres(sen) & eventueel telefoonnummer(s).
 • RSVP ( Répondez s’il vous plaît) datum met informatie waar de gasten zich kunnen aan of afmelden.
 • Gedichtje, foto of tekening. Deze keuze is geheel aan jullie.


& kijk ook op mijn andere verkooppunt:De drieluik is wel echt de favoriet onder de bruidsparen. Het fijne aan deze kaart is dat hij neergezet kan worden en dat het dan ook echt een pronk stuk is. Ik heb de drieluik kaart al in vele variaties mogen maken. Bij deze kaart kan namelijk alles nog aangepast worden. Denk aan: papiersoort, kleur gebruik, gedroogde bloem, masking tape, touw, lint & de vormgeving.

Een voorbeeld: het fotokaartje. Sommige bruidsparen geven aan dat een foto in het midden van de kaart niet echt bij hun past. Dat kan! Daar zijn uiteraard andere mogelijkheden voor zoals: een gedichtje, een tekening/illustratie of vinger afdrukken.

De foto’s hiernaast laten zien welke variaties er allemaal mogelijk zijn.

-klik (of swipe) op de zijkant van de foto om door te klikken-


Naast het maken van de unieke trouwkaart denk ik graag mee hoe de trouwhuisstijl mooi doorgevoerd kan worden op jullie bruiloft.

Details voor een trouwhuisstijl:

 • Naamkaarten
 • Menukaarten
 • Sluitzegels voor de envelop of voor op de kaart
 • Lakzegel: dit kan met jullie eigen initialen of een element uit het ontwerp van de trouwkaart
 • Enveloppen bedrukken in dezelfde style als de trouwkaart
 • Wijn etiketten
 • Welkomstborden
 • Stempels

Onderstaand zien jullie een aantal voorbeelden die ik heb ontworpen. De stempel is multifunctioneel, want die kan ik zo ontwerpen dat jullie de stempel zelfs na de bruiloft nog kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een kerstkaartje, servetten bedrukken, op de envelop als sluitzegel enz.


Voor Weddingdeco.nl heb ik een aantal complete trouwhuisstijlen ontworpen, genaamd:
* Abstract Flower
* Forest Chic
* Bridal Stripes
* Boho Flower
* Nordic Leaves
* Summer Fairytale

Van ‘Save The Date’ kaartjes, trouwkaart, RSVP, tot menu -en naamkaartjes. Jullie bruiloft kan met een de huisstijl helemaal compleet worden. Het leuke aan weddingdeco.nl is dat er een tool bestaat zodat de kaart nog helemaal naar wens aan te passen is. Jullie kunnen zelf nog een geheel eigen touch aan de kaart geven! Denk aan bijvoorbeeld: kleur of lettertype.

-klik (of swipe) op de zijkant van de foto om door te klikken-

Klik op onderstaande links om de thema’s te bewonderen.