CREATIVE STUDIO BONNIE DUIJS

Alle nieuwtjes & weetjes over Creative Studio Bonnie Duijs vertel ik op deze pagina!
Van nieuwe samenwerkingen tot creatieve actuele opdrachten. Blijf wekelijks op de hoogte door mij te volgen op Facebook of Instagram.
(Onderaan de pagina kun je op de icoontjes klikken voor mijn social media kanalen)

Naast de kaartenbox heb ik ook een box met groeikaarten. Dit zijn kaarten waar je de mijlpalen van je pas geboren kindje mee kunt vast leggen. Denk aan: de eerste glimlach, het eerste hapje etc. Wil je ook een box groeikaarten voor je pasgeboren kindje?

Mail dan snel naar: info@bonnieduijs.nl en ik zorg dat het box groeikaarten zo snel mogelijk je kant op komt!

Heb je een toffe concept store of webshop en past dit concept helemaal bij jouw bedrijf. Mail mij voor de mogelijkheden!

-klik (of swipe) op de zijkant van de foto om door te klikken-Voor Weddingdeco.nl heb ik een aantal complete trouwhuisstijlen ontworpen, genaamd:
* Abstract Flower
* Forest Chic
* Bridal Stripes
* Boho Flower
* Nordic Leaves
* Summer Fairytale
Van ‘Save The Date’ kaartjes, trouwkaart, RSVP, tot menu -en naamkaartjes. Jullie bruiloft kan met een huisstijl helemaal compleet worden. Het leuke aan weddingdeco.nl is dat er een tool bestaat zodat de kaart nog helemaal naar wens aan te passen is. Jullie kunnen zelf nog een geheel eigen touch aan de kaart geven!! Klik op onderstaande links om de thema’s te bewonderen: