Geboortekaarten

Home / Geboortekaarten

GEBOORTEKAARTEN

EEN UNIEK ONTWERP DOOR CREATIVE STUDIO BONNIE DUIJS


Hoera, zwanger!

De geboorte van de baby willen jullie natuurlijk op origineel wijze aankondigen bij familie, vrienden, kennissen & collega’s. Dit kan met een eigentijds & hip ontwerp van Creative Studio Bonnie Duijs

Het ontwerp kan volledig naar eigen wens en op smaak ontworpen worden.

Creative Studio Bonnie Duijs levert maatwerk en totaaloplossingen. Naast het ontwerp denkt de studio dan ook graag mee over passende papiersoorten en decoratie zoals:
vormen, lintje, houten labels/hartjes of eigen idee van hout, labels, touwtjes etc.


1. WENSEN DOORGEVEN + OFFERTE

Kijk bij de ‘Tarieven’ pagina voor de informatie die ik nodig heb voor een vrijblijvende offerte.

2. NA AKKOORD OFFERTE + START ONTWERPEN

Ik zorg dat ik binnen 1 à 2 weken een digitaal concept ontwerp aanlever.

3. EINDRESULTAAT & TEVREDENHEID

Na akkoord van het concept ontwerp gaan de kaarten naar de drukker. In overleg kan er vooraf een proefdruk gemaakt worden.

GEBOORTEKAARTJES LIJN 2020

Nieuw op de site is de geboortekaartjeslijn. Alle kaartjes die ik maak zijn vaak op maat en/of iets speciaals erin verwerkt wat op jullie privé leven slaat, maar ik merk dat er ook vraag is naar standaard templates. Ik heb 6 ontwerpen gemaakt die alleen nog met de persoonlijke gegevens aangepast hoeven te worden. Spreekt een van de 6 ontwerpen jullie aan? Stuur mij een mail en ik stuur de exacte template met prijsstaffels zodat jullie de wijzigingen kunnen doorgeven en precies weten in hoeveel oplages jullie de kaartjes kunnen bestellen.

GEBOORTEKAARTJE TEMPLATE 1

Dit kaartje is gedrukt op natuurkarton met een nude tint. Het papier is voorzien van goudfolie voor een verrassend en luxe uitstraling. Het kaartje is smal en lang wat een verrassend effect geeft.

GEBOORTEKAARTJE TEMPLATE 2

Dit kaartje is gedrukt op stevig wit natuur karton en afgewerkt met een leren label. In het label is de naam met ontwerp gelaserd wat een uniek effect geeft aan het kaartje. Het kaartje is liggend en smal van formaat.

GEBOORTEKAARTJE TEMPLATE 3

Dit smalle geboortekaartje is op een stevig natuurkarton met structuur gedrukt. In de vormgeving zit goudfolie verwerkt voor een luxe uitstraling. De kleur van het kaartje is een taupe tint.

GEBOORTEKAARTJE TEMPLATE 4

Dit kaartje is gedrukt op mat zwart papier. Het papier is voorzien van goudfolie voor een luxe effect. Het kaartje heeft het formaat van 10 cm hoog bij 21 cm breed.

GEBOORTEKAARTJE TEMPLATE 5

Dit ronde kaartje is afgewerkt met een boorgat voorzien van touwtje en stippen vachtje in de vorm van een hartje. De stippen lopen ook door in het ontwerp.

GEBOORTEKAARTJE TEMPLATE 6

Dit zwarte geboortekaartje is gedrukt opstevig, mat, zwart natuurkarton. Het kaartje is voorzien van hartje. Het hartje is gemaakt van een vachtje. • Namen (roepnaam / doopnaam / tweede naam / achternaam)
 • Datum
 • Geboortegegevens: gewicht, tijd, datum, lengte (dit wordt niet altijd meer gemeten bij de geboorte)
 • Adres & telefoonnummer(s)
 • Tekst voor kraamvisite of kraamfeest (dit kan uiteraard ook op een apart kaartje)
 • Gedichtje, foto of tekening. Deze keuze is geheel aan jullie

Naast het ontwerpen van het geboortekaartje denk ik graag mee over de mogelijkheden met het ontwerp.
Denk aan:

 • Naam van hout (voor in bijvoorbeeld de babykamer, of als versiering voor de babyborrel/kraamfeest/kraamvisite/doopfeest)
 • Geboortebord: Een raambord die met een plakstrip aan het raam bevestigd kan worden
  * Prijzen staan vermeld bij de foto’s
 • Geboortebord als wegwijzer : houtenplankjes op een paal bevestigd (prijs op aanvraag)
 • Raamsticker (prijs op aanvraag)
 • Rompertje/ tshirt / sweater (prijs op aanvraag)

Comments(0)

Leave a Comment