KAARTEN ONTWERPEN

EEN UNIEK ONTWERP DOOR CREATIVE STUDIO BONNIE DUIJS

Soorten kaarten

WENSKAARTEN, 90
TROUWKAARTEN, 85
GEBOORTEKAARTEN, 75

Wilt u een unieke uitnodiging voor een trouwfeest of geboortekaart naar eigen wens? Bij Creative Studio Bonnie Duijs is dat uiteraard mogelijk. Ik ontwerp graag voor u een uitnodiging tot een perfect en persoonlijk eindresultaat!

Naast de categorieën die ik heb benoemd,  kunt u natuurlijk ook bij mij terecht voor het ontwerp van een kerstkaart of andere gelegenheden.


1. BESPREKEN

2. MAKEN

3. TEVREDENHEID


Hiernaast een aantal sfeerbeelden van de groeikaarten.

-klik op de zijkant van de foto om door te klikken-


Met deze box heb je altijd een wenskaart op voorraad. Er zitten verschillende categorieën toegevoegd: van verjaardag, rouw, geboorte tot verhuiskaarten. De kaarten hebben een formaat van 10 x 21cm met bijpassende witte envelop.

Prijs: €30,- (incl.BTW)
 exclusief verzendkosten(€3,95)

Interesse? Mail uw bestelling naar: info@bonnieduijs.nl.
Ik zorg dat de kaartenbox zo snel mogelijk naar u toe komt!

-klik op de zijkant van de foto om door te klikken naar meer voorbeeld-


Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen! De dag waarop jullie de liefde vieren willen jullie natuurlijk op originele wijze aankondigen bij familie, vrienden, kennissen en collega’s.

Dit kan met een eigentijds & hip trouwkaart ontwerp via Creative Studio Bonnie Duijs. Het ontwerp kan volledig naar eigen wens en op smaak ontworpen worden.

Creative Studio Bonnie Duijs levert maatwerk en totaaloplossingen. Naast het ontwerp denkt de studio dan ook graag mee over passende papiersoorten en decoratie zoals lintjes, houten hartjes en labels.

-klik op de zijkant van de foto om door te klikken-


& kijk ook op mijn andere verkooppunten:

Naast het maken van de unieke trouwkaart denk ik graag mee hoe de trouwhuisstijl mooi doorgevoerd kan worden op jullie bruiloft. Denk aan: naam & menu kaartjes, wijn etiketten, sluitzegels, enveloppen bedrukken in dezelfde style als de trouwkaart, welkomstborden en stempels.  Hiernaast zien jullie een aantal voorbeelden die ik heb ontworpen. De stempel is multifunctioneel, want die kan ik zo ontwerpen dat jullie de stempel zelfs na de bruiloft nog kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een kerstkaartje enz.

-klik op de zijkant van de foto om door te klikken-


Voor Weddingdeco.nl heb ik een complete trouwhuisstijl ontworpen, genaamd: Boho Flower. Van Save the date kaartjes, trouwkaart, RSVP, tot menu & naamkaartjes. Jullie bruiloft kan met deze huisstijl helemaal compleet worden. Het leuke aan weddingdeco.nl is dat er een tool is zodat de kaart nog helemaal naar wens aan te passen is. Dus jullie kunnen ook nog een geheel eigen in touch aan de kaart toevoegen!! Klik op onderstaande link om het thema Boho Flower te bewonderen.


Hiernaast ziet u unieke en persoonlijke geboortekaartjes helemaal naar wens van de klant. Als u verder klikt komt u eigen ontworpen templates tegen. De kaartjes kunnen volledig naar eigen wens met tekst worden aangepast. Een bestaand template of een uniek eigen ontwerp kunt u bestellen en de prijsopgave aanvragen via de mail: info@bonnieduijs.nl


Pakket van 4 kaarten:

Het formaat is 10 x 21cm en op de achterkant staat onderaan klein het logo van Creative Studio Bonnie Duijs en het heeft bovenaan een vlag + stippellijn kader om de gehele kaart. Papier: gedrukt op 300 grams mat witpapier. Het papier is van stevige kwaliteit.

  • Kaarten zijn inclusief envelop

€6,- (incl. btw)

* pakket bestaat uit 4 kaarten en de prijs is exclusief verzendkosten

Interesse? Mail uw bestelling naar: info@bonnieduijs.nl.Ik zorg dat de kerstkaarten zo snel mogelijk naar u toe komt!Hiernaast ziet u een selectie van uitnodigen en kerstkaarten.

-klik op de zijkant van de foto om door te klikken-